meriți să fii surprins
Quesadilla cu jambon si ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

140 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
1 catei catel Usturoi Usturoi
Patrunjel Patrunjel
Sare Sare
Piper Piper
100 g g Rosii cherry Rosii cherry
1 fire fir Ceapa verde Ceapa verde
1 catei catel Usturoi Usturoi
30 ml ml Ulei Ulei
8 felii felie Jambon Jambon
200 g g Ciuperci Ciuperci
4 bucati bucata Foi de tortilla Foaie de tortilla
100 g g Branza Cheddar Branza Cheddar

Quesadilla cu jambon si ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

35 min
(129)

Mod de preparare

Pasul 1

Adauga intr-un bol iaurtul, usturoiul tocat marunt si patrunjelul tocat marunt si el . Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine totul.

Pasul 2

Intr-un bol, adauga rosiile cherry tocate marunt, ceapa verde tocata marunt si ea, patrunjelul si usturoiul tocate marunt si ele

 Adauga putin ulei si asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine totul.

Pasul 3

Pentru inceput pregateste jambonul. Pune feliile de jambon intr-o tigaie si prajeste-le timp de cateva minute, intorcandu-le pana devin aurii. Apoi scoate jambonul pe o farfurie si in aceeasi tigaie adauga ciupercile taiate si gateste-le si pe ele pana devin aurii. Asezoneaza cu sare si piper.

Intr-o tigaie grill, adauga o foaie de tortilla si incalzeste-o la foc mediu timp de 1 minut. Apoi presara 50 g branza cheddar (pe partea stanga, pe verticala). Lasa branza cheddar sa se topeasca, apoi adauga jambonul si ciupercile pregatite mai devreme. Mai adauga 50 g de branza cheddar rasa si pliaza foaia de tortilla. Gateste inca 3-4 minute sau pana devine aurie si crocanta.

Procedeaza la fel si cu celelalte 3 foi de tortilla.

Taie felii si serveste fie cu sos de iaurt si patrunjel, fie cu sos salsa, in functie de preferinte.

Pofta buna!

1 oferte

PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
25.04 - 28.04
Stoc limitat!*
1,49Lei
Quesadilla cu jambon si ciuperci
35 min

Quesadilla cu jambon si ciuperci

Ingrediente

Iaurt grecesc
140 g
Usturoi
1 catel
Patrunjel
Sare
Piper
Rosii cherry
100 g
Ceapa verde
1 fir
Usturoi
1 catel
Ulei
30 ml
Jambon
8 felie
Ciuperci
200 g
Foaie de tortilla
4 bucata
Branza Cheddar
100 g
Quesadilla cu jambon si ciuperci
5 min

Pasul 1

Sos de iaurt cu usturoi si patrunjel

Adauga intr-un bol iaurtul, usturoiul tocat marunt si patrunjelul tocat marunt si el . Asezoneaza cu sare si piper si amesteca bine totul.

Iaurt grecesc: 140 g
Usturoi: 1 catel
Patrunjel
Sare
Piper
Quesadilla cu jambon si ciuperci
5 min

Pasul 2

Sos salsa

Intr-un bol, adauga rosiile cherry tocate marunt, ceapa verde tocata marunt si ea, patrunjelul si usturoiul tocate marunt si ele

 Adauga putin ulei si asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine totul.

Rosii cherry: 100 g
Ceapa verde: 1 fir
Patrunjel
Usturoi: 1 catel
Ulei: 30 ml
Sare
Piper
Quesadilla cu jambon si ciuperci
25 min

Pasul 3

Quesadilla cu jambon si ciuperci

Pentru inceput pregateste jambonul. Pune feliile de jambon intr-o tigaie si prajeste-le timp de cateva minute, intorcandu-le pana devin aurii. Apoi scoate jambonul pe o farfurie si in aceeasi tigaie adauga ciupercile taiate si gateste-le si pe ele pana devin aurii. Asezoneaza cu sare si piper.

Intr-o tigaie grill, adauga o foaie de tortilla si incalzeste-o la foc mediu timp de 1 minut. Apoi presara 50 g branza cheddar (pe partea stanga, pe verticala). Lasa branza cheddar sa se topeasca, apoi adauga jambonul si ciupercile pregatite mai devreme. Mai adauga 50 g de branza cheddar rasa si pliaza foaia de tortilla. Gateste inca 3-4 minute sau pana devine aurie si crocanta.

Procedeaza la fel si cu celelalte 3 foi de tortilla.

Taie felii si serveste fie cu sos de iaurt si patrunjel, fie cu sos salsa, in functie de preferinte.

Pofta buna!

Jambon: 8 felie
Ciuperci: 200 g
Sare
Piper
Foaie de tortilla: 4 bucata
Branza Cheddar: 100 g
Quesadilla cu jambon si ciuperci

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3