Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
salata
dressing
30 g g | Mustar Mustar | |
10 g g | Miere Miere | |
50 ml ml | Ulei Ulei | |
10 ml ml | Zeama de lamaie Zeama de lamaie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata cu mar, fasii de parmezan si cartof dulce
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spala, curata si taie cartofii dulci, cubulete. Pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Asezoneaza cu sare, piper, fulgi de chili, oregano si ulei. Da tava la cuptor, la 175 °C, timp de 30-40 minute.
Cat timp stau cartofii la cuptor, pregateste dressingul.
Intr-un bol, adauga mustarul, mierea, uleiul si zeama de lamaie. Amesteca pana se omogenizeaza.
Intr-un alt bol, adauga mixul de salata, cartofii dulci copti, ridichiile feliate, ceapa rosie taiata, merele taiate felii, fasiile de parmezan , sare, piper, fulgi de chili si amesteca toate ingredientele.
Adauga si cateva lingurite din dressingul preparat mai devreme si serveste. Pofta buna!