meriți să fii surprins
Pesto facut din frunze de morcovi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 legaturi legatura Frunze de morcov Frunze de morcov
150 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
2 catei catel Usturoi Usturoi
20 g g Muguri de pin Muguri de pin
0,5 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie
Sare Sare
Piper Piper

Pesto facut din frunze de morcovi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(15)

Mod de preparare

Se spala bine frunzele de morcovi, se toaca grosier si se usuca. Intre timp, curata cateii de usturoi si taie-i in jumatate pe lungime. Prajeste usturoiul si semintele de pin pentru cateva minute intr-o tigaie incinsa fara ulei. Agita tigaia continuu pentru a nu arde usturoiul si nucile de pin.

Pune frunzele de morcovi, usturoiul si semintele de pin intr-un robot de bucatarie. Adauga uleiul de masline si sucul de lamaie. Amesteca ingredientele intr-un blender pana cand se formeaza pesto.

Dupa ce ai atins consistenta dorita, asezoneaza pesto-ul dupa gust cu sare si piper.

Sfat: Pentru a pastra pesto-ul pune-l intr-un borcan steril si acopera-l cu ulei. Astfel, pesto-ul se va pastra la frigider aproximativ o saptamana.

Pofta buna!