
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPesto facut din frunze de morcovi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se spala bine frunzele de morcovi, se toaca grosier si se usuca. Intre timp, curata cateii de usturoi si taie-i in jumatate pe lungime. Prajeste usturoiul si semintele de pin pentru cateva minute intr-o tigaie incinsa fara ulei. Agita tigaia continuu pentru a nu arde usturoiul si nucile de pin.
Pune frunzele de morcovi, usturoiul si semintele de pin intr-un robot de bucatarie. Adauga uleiul de masline si sucul de lamaie. Amesteca ingredientele intr-un blender pana cand se formeaza pesto.
Dupa ce ai atins consistenta dorita, asezoneaza pesto-ul dupa gust cu sare si piper.
Sfat: Pentru a pastra pesto-ul pune-l intr-un borcan steril si acopera-l cu ulei. Astfel, pesto-ul se va pastra la frigider aproximativ o saptamana.
Pofta buna!