
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 legaturi legatura | Frunze de morcov Frunze de morcov | |
150 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
20 g g | Muguri de pin Muguri de pin | |
0,5 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
Sare Sare | ||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPesto facut din frunze de morcovi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se spala bine frunzele de morcovi, se toaca grosier si se usuca. Intre timp, curata cateii de usturoi si taie-i in jumatate pe lungime. Prajeste usturoiul si semintele de pin pentru cateva minute intr-o tigaie incinsa fara ulei. Agita tigaia continuu pentru a nu arde usturoiul si nucile de pin.
Pune frunzele de morcovi, usturoiul si semintele de pin intr-un robot de bucatarie. Adauga uleiul de masline si sucul de lamaie. Amesteca ingredientele intr-un blender pana cand se formeaza pesto.
Dupa ce ai atins consistenta dorita, asezoneaza pesto-ul dupa gust cu sare si piper.
Sfat: Pentru a pastra pesto-ul pune-l intr-un borcan steril si acopera-l cu ulei. Astfel, pesto-ul se va pastra la frigider aproximativ o saptamana.
Pofta buna!