meriți să fii surprins
Salata de paste caprese

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 Paste fusilli Paste fusilli
400 Branza de vaca Branza de vaca
15 Masline Masline
Busuioc Busuioc
(uscat)
Rozmarin Rozmarin
Oregano Oregano
Piper Piper
Chilli fulgi Chilli fulgi
Sare Sare
15 g g Miere Miere
40 g g Mustar Mustar
Busuioc Busuioc
(proaspat)
500 g g Rosii cherry Rosii cherry
100 g g Spanac Spanac

Salata de paste caprese

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

35 min
(161)

Mod de preparare

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, scurge-le si transfera-le intr-un bol.

Intr-un alt bol, adauga branza telemea taiata cubulete, uleiul de masline, busuiocul uscat, rozmarinul, oregano, piper, fulgi de chilli si sare si amesteca usor totul. 

Intr-un bol mai mic, adauga mierea, mustarul Dijon, busuiocul proaspat tocat si uleiul de masline. Omogenizeaza foarte bine si gata dressingul. 

Spala si taie in sferturi rosiile cherry. Spala si usuca spanacul.

Intr-un bol mare, adauga pastele fierte, branza condimentata, rosiile cherry si spanacul. Amesteca foarte si apoi adauga frunze de busuioc si dressingul. Amesteca din nou si serveste.

Pofta buna!