Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 | Paste fusilli Paste fusilli | |
400 | Branza de vaca Branza de vaca | |
15 | Masline Masline | |
Busuioc
Busuioc (uscat) | ||
Rozmarin Rozmarin | ||
Oregano Oregano | ||
Piper Piper | ||
Chilli fulgi Chilli fulgi | ||
Sare Sare | ||
15 g g | Miere Miere | |
40 g g | Mustar Mustar | |
Busuioc
Busuioc (proaspat) | ||
500 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
100 g g | Spanac Spanac |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de paste caprese
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, scurge-le si transfera-le intr-un bol.
Intr-un alt bol, adauga branza telemea taiata cubulete, uleiul de masline, busuiocul uscat, rozmarinul, oregano, piper, fulgi de chilli si sare si amesteca usor totul.
Intr-un bol mai mic, adauga mierea, mustarul Dijon, busuiocul proaspat tocat si uleiul de masline. Omogenizeaza foarte bine si gata dressingul.
Spala si taie in sferturi rosiile cherry. Spala si usuca spanacul.
Intr-un bol mare, adauga pastele fierte, branza condimentata, rosiile cherry si spanacul. Amesteca foarte si apoi adauga frunze de busuioc si dressingul. Amesteca din nou si serveste.
Pofta buna!