meriți să fii surprins
Salata cu branza de capra gratinata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

150 g g Salata mixta Salata mixta
(verde)
60 g g Ceapa rosie Ceapa rosie
60 ml ml Ulei de nuci Ulei de nuci
1 bucati bucata Lamai Lamaie
20 g g Mustar Mustar
200 g g Branza de capra Branza de capra
1 bucati bucata Baghete Bagheta
2 bucati bucata Pere Para

Salata cu branza de capra gratinata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(8)

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam uleiul de nuci, mustarul si sucul de la o lamaie. Amestecam bine si putem sa il depozitam intr-o sticla si sa il folosim la fiecare salata preparata acasa.

Taiem branza de capra si o punem pe feliile de bagheta, pe care le dam la cuptorul incins la gratinat cu putin ulei de nuci.

Mixul de salata verde il amestecam impreuna cu 2 linguri de dressing, ceapa rosie tocata julienne subtire si pere taiate cuburi.

Amestecam bine, asezonam cu sare si piper si asezam peste salata feliile de paine gratinate.

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!