
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Paste tagliatelle Paste tagliatelle | ||
300 g g | Fructe de mare
Fructe de mare (cu busuioc) | ||
15 g g | Busuioc
Busuioc (proaspat) | ||
50 g g | Usturoi Usturoi | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
10 g g | Ardei iute Ardei iute | ||
180 g g | Rosii cherry Rosii cherry | ||
40 g g | Unt Unt | ||
Condimente
Condimente (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTagliatelle cu fructe de mare
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem la fiert o oala cu apa, adaugam sare, iar cand incepe sa fiarba punem pastele si le lasam pana cand sunt al dente.
Intr-o tigaie incinsa calim in ulei de masline ardeiul iute taiat felii subtiri si cateii de usturoi tocati marunt, apoi adaugam rosiile cherry taiate in patru si mixul de fructe de mare.
Tragem totul la tigaie si nu uitam sa adaugam mixul preferat de ierburi aromatice, iar apoi adaugam pastele fierte, amestecam bine si la final legam totul cu unt si apa din oala in care au fiert pastele.
Decoram cu frunze frumoase de busuioc. Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!