meriți să fii surprins
Tagliatelle cu fructe de mare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

500 g g Paste tagliatelle Paste tagliatelle
300 g g Fructe de mare Fructe de mare
(cu busuioc)
15 g g Busuioc Busuioc
(proaspat)
50 g g Usturoi Usturoi
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
10 g g Ardei iute Ardei iute
180 g g Rosii cherry Rosii cherry
40 g g Unt Unt
Condimente Condimente
(dupa gust)

Tagliatelle cu fructe de mare

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(46)

Mod de preparare

Punem la fiert o oala cu apa, adaugam sare, iar cand incepe sa fiarba punem pastele si le lasam pana cand sunt al dente.

Intr-o tigaie incinsa calim in ulei de masline ardeiul iute taiat felii subtiri si cateii de usturoi tocati marunt, apoi adaugam rosiile cherry taiate in patru si mixul de fructe de mare.

Tragem totul la tigaie si nu uitam sa adaugam mixul preferat de ierburi aromatice, iar apoi adaugam pastele fierte, amestecam bine si la final legam totul cu unt si apa din oala in care au fiert pastele.

Decoram cu frunze frumoase de busuioc. Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei