
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Branza tofu Branza tofu | |
2 linguri lingura | Pasta miso Pasta miso | |
2 cani cana | Supa de legume Supa de legume | |
1 bucati bucata | Ghimbir Ghimbir | |
400 g g | Broccoli Broccoli | |
2 linguri lingura | Ulei de arahide Ulei de arahide |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBroccoli si tofu in sos miso
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie ghimbirul julien. Se pune tofu pe o farfurie pe care s-a asezat un servetel din hartie si se lasa la scurs, timp de cateva minute. Se taie apoi cuburi. Se incinge uleiul de arahide intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se adauga ghimbirul si broccoli si se prajeste in tigaie timp de cateva minute, pana cand broccoli capata o nuanta verde deschis.
Se adauga supa, pasta miso (pasta japoneza din soia si orez) si tofu si se lasa la fiert timp de 5 minute, pana cand broccoli se fragezeste si sosul scade.
Sfat: Daca nu gasesti ulei de arahide poti folosi ulei de floarea-soarelui.