Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Cuscus Cuscus | |
1 bucati bucata | Mazare Mazare | |
1 bucati bucata | Naut Naut | |
Coriandru
Coriandru (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCuscus cu amestec de mazare proaspata si naut picant
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune cuscus-ul cu putina sare intr-un vas rezistent la caldura. Opareste mazarea in supa clocotita, apoi toarna peste cuscus. Acopera si lasa timp de 5-10 minute, pana cand se absoarbe lichidul. Afaneaza compozitia cu o furculita si verifica daca e asezonata corespunzator.
Spala nautul, apoi scurge-l de apa. Incinge uleiul cu condimentele si usturoiul zdrobit. Amesteca nautul si asezoneaza dupa gust. Pentru servire, adauga nautul peste portiile de cuscus. Amesteca ingredientele sosului de coriandru si serveste-l ca garnitura. Presara frunze de coriandru.