
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCuscus cu amestec de mazare proaspata si naut picant
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune cuscus-ul cu putina sare intr-un vas rezistent la caldura. Opareste mazarea in supa clocotita, apoi toarna peste cuscus. Acopera si lasa timp de 5-10 minute, pana cand se absoarbe lichidul. Afaneaza compozitia cu o furculita si verifica daca e asezonata corespunzator.
Spala nautul, apoi scurge-l de apa. Incinge uleiul cu condimentele si usturoiul zdrobit. Amesteca nautul si asezoneaza dupa gust. Pentru servire, adauga nautul peste portiile de cuscus. Amesteca ingredientele sosului de coriandru si serveste-l ca garnitura. Presara frunze de coriandru.