meriți să fii surprins
Cuscus cu amestec de mazare proaspata si naut picant

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Cuscus Cuscus
1 bucati bucata Mazare Mazare
1 bucati bucata Naut Naut
Coriandru Coriandru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Cuscus cu amestec de mazare proaspata si naut picant

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(7)

Mod de preparare

Pune cuscus-ul cu putina sare intr-un vas rezistent la caldura. Opareste mazarea in supa clocotita, apoi toarna peste cuscus. Acopera si lasa timp de 5-10 minute, pana cand se absoarbe lichidul. Afaneaza compozitia cu o furculita si verifica daca e asezonata corespunzator.

Spala nautul, apoi scurge-l de apa. Incinge uleiul cu condimentele si usturoiul zdrobit. Amesteca nautul si asezoneaza dupa gust. Pentru servire, adauga nautul peste portiile de cuscus. Amesteca ingredientele sosului de coriandru si serveste-l ca garnitura. Presara frunze de coriandru.