
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 lingurite lingurita | Unt Unt | |
1 lingurite lingurita | Esenta de rom Esenta de rom | |
1 bucati bucata | Portocale Portocala | |
100 g g | Frisca Frisca | |
1 linguri lingura | Miere Miere | |
100 g g | Stafide Stafide | |
100 g g | Migdale Migdale | |
4 bucati bucata | Banane Banana |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBanane caramel
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Bananele decojite se taie rondele si se pun intr-o tigaie sa se rumeneasca in unt.
2. Portocala se stoarce pentru zeama iar migdalele se sfarama.
3. Se adauga esenta de rom si sucul de portocala, mierea si se mai lasa sa se inmoaie feliile de banane cateva secunde, miscand din cand in cand tigaia cat sa nu se lipeasca. Se pot amesteca usor cu o lingura de lemn, insa cu grija pentru a nu zdrobi fructul.
4. Se asaza in farfurii alaturi de frisca peste care se presara stafide si migdale.
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.