meriți să fii surprins
Burger de ton

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

600 g g Ton file Ton file
3 lingurite lingurita Mustar Mustar
110 g g Pesmet Pesmet
1 linguri lingura Lamai Lamaie
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
1 bucati bucata Oua Ou
25 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )

Burger de ton

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(8)

Mod de preparare

Scurgem foarte bine tonul din conserva si pastra 1-2 linguri din uleiul in care a stat. Amestecam bine toate ingredientele, in afara de ou.

Gustam si potrivim la gust de sare si piper. Apoi adaugam oul si da compozitia la rece o jumatate de ora. Impartim apoi in parti egale si modelam 6 burgeri.

Asezam burgerii in tava, pe folie alimentara si ii dam la frigider o ora. Acest pas este foarte important pentru ca burgerii sa isi pastreze bine forma la prajit. Incingem uleiul de masline si prajim burgerii 1-2 minute pe fiecare parte sau pana sunt aurii si frumosi rumeniti.

Pentru servire, avem nevoie de chifle, salata, rosii, castraveti, mustar, ketuchup. Pofta buna!

Pont: Puteti praji burgerii in tigaie (este nevoie de foarte putin ulei, doar cat sa nu se lipeasca de tigaie), pe grill sau in cuptor. Prajiti in putin ulei vor face insa o crusta aurie mai frumoasa. La fel de bine puteti modela chiftelute din aceasta compozitie.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei