
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Cartofi Cartof | ||
2 lingurite lingurita | Sare Sare | ||
120 ml ml | Lapte Lapte | ||
1 lingurite lingurita | Mustar Mustar | ||
2 lingurite lingurita | Ulei Ulei | ||
2 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | ||
2 - 3 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
100 g g | Mazare Mazare | ||
Piper Piper | |||
1 bucati bucata | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | ||
200 g g | Creveti Creveti | ||
250 g g | Pastrav afumat file Pastrav afumat file | ||
60 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | ||
1 legaturi legatura | Marar Marar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMini placinte cu peste
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, pregatiti piureul. Curatati, taiati cartofii cubulete, spalati-i si puneti-i la fiert in apa cu sare. Lasati-i sa fiarba si cand sunt moi, scurgeti-i de apa in care au fiert si pasati-i bine. Adaugati laptele putin cate putin si amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati si mustarul Dijon si omogenizati totul.
Puneti pe foc un vas, adaugati ulei, ceapa rosie toacata marunt, usturoiul tocat marunt si el si amestecati bine totul. Adaugati mazarea, sare, piper, mai lasati cateva minute si apoi luati de pe foc. Adaugati zeama de la o lamiae, crevetii si pastravul afumat taiat fasii. Puneti smantana lichida, mararul si omogenizati bine totul.
Puneti amestecul pregatit in 2 vase termorezistente si cu ajutorul unui posh (sau nu) adaugati piureul de cartofi.
Dati la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180°C, timp de 30 de minute sau pana cand se rumenesc frumos deasupra.
Pofta buna!