
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | |
125 g g | Unt Unt | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | |
Apa
Apa (cat cuprinde) | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | |
250 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
250 ml ml | Smantana 20% Smantana 20% | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
50 g g | Branza Emmentaler Branza Emmentaler | |
450 g g | Ton Ton | |
1 lingurite lingurita | Capere Capere | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuiche cu ton
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mod de preparare aluat:Pentru aluat, intr-un bol, amestecati faina cu untul taiat in bucatele. Cand obtineti un aluat nisipos adaugati oul, sarea si apa rece. Framantati bine pana obtineti o coca. Formati apoi o bila, inveliti-o in folie de plastic si puneti-o la frigider timp de 15 - 20 de minute inainte de utilizare.
Mod de preparare quiche:Intindeti aluatul preparat mai devreme pe plansa de lucru presarata cu faina si apoi il puneti in tava unsa cu unt. Taiati surplusul si intepati de mai multe ori cu furculita. Pentru a nu se umfla, acoperiti cu hartie de copt si puneti boabe de fasole sau orez (ce aveti in casa) si coaceti blatul timp de 10 minute la 200°C. Cand este usor rumenit scoateti-l si lasati-l la racit pana pregatiti umplutura.
Pentru umplutura:puneti intr-un bol ouale, laptele, smantana, sare, piper si emmental-ul ras si omogenizati bine totul. In tava, adaugati tonul maruntit, caperele, patrunjelul tocat si amestecul de ou si smantana pregatit mai devreme. Bagati la cuptorul incins, la la 175 °C timp de 45 de minute sau pana cand este bine rumenit.