
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTarta cu spanac, ciuperci si branza Brie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pregatiti crusta astfel: Intr-un bol, adaugati faina si untul si mixati bine pana se formeaza un aluat nisipos. Adaugati bicarbonatul de sodium, oul, apa si mixati din nou pana se formeaza o coca. Formati din coca o bila pe care o inveliti in folie de plastic si o bagati la frigider timp de 20 minute.
Dupa cele 20 de minute, intindeti coca pe blatul de lucru, o rulati pe un sucitor si o intindeti intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Intepati aluatul cu furculita pentru a nu se umfla. Puneti hartie de copt deasupra aluatului si adaugati boabe de fasole. Bagati la cuptor, la 180°C, timp de 15 minute.Apoi, o lasati la racit si pregatiti umplutura.
Puneti intr-o tigaie untul si adaugati ciupercile taiate cubulete. Lasatile pe foc 5 minute. Adaugati usturoiul si spanacul si mai lasati pe foc 1, 2 minute sau pana se inmoaie spanacul. Lasati la o parte totul.
Intr-un bol puneti ouale, laptele, smantana si putina sare. Amestecati cu un tel pana se omogenizeaza. Turnati amestecul de ciuperci cu spanac si amestecul de smantana, lapte si oua in crusta pregatita mai devreme. Adaugati si bucatele de branza Brie. Bagati la cuptor, la 180°C, timp de 25 minute.
Lasati tarta la racit inainte de a o taia. Pofta buna!