Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Vinete Vanata | |
2 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
2 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
300 g g | Rosii Rosie | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
200 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
100 g g | Rucola Rucola | |
1 linguri lingura | Otet balsamic Otet balsamic | |
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata vegetariana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Vinetele, ardeiul gras si dovleceii se taie rondele si se rumenesc pe gratar, apoi se amesteca cu rucola, usturoiul zdrobit, felii de rosii, uleiul de masline si otetul.
Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, verdeturile maruntite si uleiul de masline. Se toarna sosul deasupra.
Se potriveste de sare si se serveste rece. Delicios si revigorant!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.