
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Piersici Piersica | |
20 g g | Zahar brun Zahar brun | |
10 g g | Scortisoara Scortisoara | |
200 g g | Inghetata Inghetata |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiersici la gratar cu inghetata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1 (pregatirea): Taiem piersicile in jumatati si scoatem samburii, dupa care presaram un praf de scortisoara si putin zahar brun pe ele.
Pasul 2: Adaugam piersicile pe gratar la final, cand nu mai sunt foarte multi carbuni aprinsi, si le tinem in jur de 3-5 minute cu partea taiata in sus, apoi inca 3 minute cu partea taiata in jos.
Pasul 3: Servim jumatatile de piersici calde cu o cupa de inghetata pe ele.
Pofta buna!