meriți să fii surprins
Iepure la cuptor cu fructe

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Iepure Iepure
120 g g Mere Mere
120 g g Pere Para
250 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb)
125 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
50 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
20 g g Busuioc Busuioc
15 g g Cimbru Cimbru
250 g g Orez bob lung Orez bob lung
50 g g Unt Unt

Iepure la cuptor cu fructe

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(2)

Mod de preparare

Se taie iepurele si se imparte in pulpe, muschiuleti si coaste. Se taie merele cuburi mari, iar perele se taie pe lung in 6. Ceapa se toaca marunt.

Intr-un vas de cuptor se pun fructele, iepurele, uleiul de masline, cimbrul, busuiocul si vinul alb se acopera cu o folie de aluminiu si se introduc la cuptorul incins la 170 grade C timp de 90 de minute.

Dupa ce iepurele este gatit se da la o parte folia de aluminiu si se lasa inca 20 de minute in cuptor pentru a se rumeni.

Separat se pregateste orezul. Intr-un vas se fierbe orezul in apa, imediat ce orezul este fiert se soteaza in unt cu ceapa tocata marunt.

Se serveste fierbinte cu un pahar de vin alb. Pofta buna!

1 oferte

UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei