
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 pahare pahar | Visine
Visine (din compot) | |
2 lingurite lingurita | Amestec pentru turta dulce Amestec pentru turta dulce | |
3 linguri lingura | Lichior de cirese Lichior de cirese | |
200 g g | Unt Unt | |
200 g g | Zahar brun Zahar brun | |
1 praf praf | Sare Sare | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
400 g g | Faina
Faina (550) | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
Unt
Unt (pentru forma) | ||
50 g g | Zahar pudra Zahar pudra |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGuguluf cu punci de visine
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Lasati la scurs visinele pe o sita, se strange sucul. Amestecati 125 ml suc cumirodeniile pentru turta dulce si, dupa preferinta, cu lichiorul.Bateti untul, zaharul si sarea pana obtineti o crema groasa. Adaugati ouale unul cateunul si amestecati bine. Combinati faina si praful de copt si amestecati cu punciul decirese. Adaugati ciresele.
Turnati pasta intr-o forma de guguluf bine unsa (22 cm Ø, volum circa 2 l) sipuneti la copt in cuptorul preincalzit la 175 °C circa 60 min. La sfarsitul timpului decoacere, la nevoie acoperiti suprafata superioara cu folie de aluminiu, ca sa nu seinchida la culoare. Lasati-l la racit pe un gratar, apoi scoateti-l din forma.
Cerneti zaharul pudra, amestecati-l cu 1-2 lg din sucul de visine colectat pentru aobtine un sirop si garnisiti guguluful cu el. Lasati-l la uscat.