meriți să fii surprins
Guguluf cu punci de visine

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 pahare pahar Visine Visine
(din compot)
2 lingurite lingurita Amestec pentru turta dulce Amestec pentru turta dulce
3 linguri lingura Lichior de cirese Lichior de cirese
200 g g Unt Unt
200 g g Zahar brun Zahar brun
1 praf praf Sare Sare
4 bucati bucata Oua Ou
400 g g Faina Faina
(550)
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
Unt Unt
(pentru forma)
50 g g Zahar pudra Zahar pudra

Guguluf cu punci de visine

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(1)

Mod de preparare

Lasati la scurs visinele pe o sita, se strange sucul. Amestecati 125 ml suc cumirodeniile pentru turta dulce si, dupa preferinta, cu lichiorul.Bateti untul, zaharul si sarea pana obtineti o crema groasa. Adaugati ouale unul cateunul si amestecati bine. Combinati faina si praful de copt si amestecati cu punciul decirese. Adaugati ciresele.

Turnati pasta intr-o forma de guguluf bine unsa (22 cm Ø, volum circa 2 l) sipuneti la copt in cuptorul preincalzit la 175 °C circa 60 min. La sfarsitul timpului decoacere, la nevoie acoperiti suprafata superioara cu folie de aluminiu, ca sa nu seinchida la culoare. Lasati-l la racit pe un gratar, apoi scoateti-l din forma.

Cerneti zaharul pudra, amestecati-l cu 1-2 lg din sucul de visine colectat pentru aobtine un sirop si garnisiti guguluful cu el. Lasati-l la uscat.

Dieta

Grasime13 g Carbohidrati42 g Proteina5 g kCal323 Kilojoule1350