
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 lingurite lingurita | Praf de copt Praf de copt | |
120 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
1 lingurite lingurita | Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu | |
100 g g | Zahar brun Zahar brun | |
1 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
120 g g | Zahar Zahar | |
2 g g | Sare de mare Sare de mare | |
80 g g | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | |
120 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
120 g g | Fulgi de ciocolata Fulgi de ciocolata | |
100 g g | Fistic Fistic |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChec cu fulgi de ovaz si fistic
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Avem nevoie de un borcan care se inchide etans, cu capacitate de 1 litru, in care asezam in straturi ingredientele enumerate. Dupa ce asezam toate ingredientele in borcan, pe straturi, inchidem borcanul, atasam eticheta si il decoram de Craciun.
Eu, personal, as fi mai mult decat fericita sa primesc un astfel de cadou de Craciun, atat de “muncit” si plin de emotie!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.