
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRisalamande
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Pune orezul intr-un vas, pe foc, adauga apa si lasa sa fiarba aproximativ 2 minute, amestecand continuu. Apoi, adauga laptele si zaharul vanilinat.
Lasa sa fiarba la foc mic, amestecand continuu, timp de 35 minute. Dupa ce s-a fiert, opreste focul, lasa putin sa se raceasca si amesteca cu migdalele tocate. Cand a ajuns la temperatura camerei, da la frigider pana a doua zi.
Pasul 2
Intre timp, pregateste sosul de afine.
Pune afinele intr-un vas, pe foc, adauga zaharul, apa, zeama de la o jumatate de lamaie, zaharul vanilat si lasa pe foc pana da in clocot.
A doua zi, bate frisca cu zaharpudra si incorporeaz-o in budinca de orez cu migdale pregatita cu o zi inainte.
Serveste cu sosul de afine. Pofta buna!