meriți să fii surprins
Chec aperitiv

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 linguri lingura Ulei Ulei
2 bucati bucata Ceapa Ceapa
Sare Sare
50 ml ml Apa Apa
3 bucati bucata Foi de dafin Foaie de dafin
400 g g Sos de rosii Sos de rosii
500 g g Carne tocata Carne tocata
(amestec vita si porc)
250 g g Bacon Bacon
6 linguri lingura Pesmet Pesmet
2 bucati bucata Oua Ou
1 linguri lingura Patrunjel Patrunjel
1 lingurite lingurita Rozmarin Rozmarin
Piper Piper

topping

10 linguri lingura Sos de rosii Sos de rosii
Sare Sare
Piper Piper
3 catei catel Usturoi Usturoi
(tocati)

Chec aperitiv

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:40 h
(65)

Mod de preparare

Punem un vas pe foc si adaugam uleiul, ceapa taiata marunt si sarea. Amestecam bine, lasam putin siapoi adaugam apa si foile de dafin. Amestecam din nou, mai lasam putin pana se inmoaie ceapa siadaugam si rosiile decojite in sos de rosii. Amestecam bine totul, lasam sa dea intr-un clocot si apoi luamde pe foc.

Intr-un bol, punem carnea tocata (de vita si porc), baconul taiat cubulete, sosul pregatit anterior,pesmetul, ouale, patrunjelul si rozmarinul. Asezonam cu sare si piper si apoi amestecam foarte binetotul.

Punem compozitia intr-o tava de chec niveland-o, iar pentru topping-ul de rosii, adaugam in sosul derosii, sare, piper si usturoiul taiat marunt. Amestcam si punem deasupra chec-ului aperitiv.

Dam la cuptor, la 180 °C pentru 50 - 60 minute.

Il servim caldut sau rece, cu garnitura la alegere. Pentru o feliere buna, se taie rece.

Pofta buna!