
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
topping
10 linguri lingura | Sos de rosii Sos de rosii | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
3 catei catel | Usturoi
Usturoi (tocati) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChec aperitiv
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem un vas pe foc si adaugam uleiul, ceapa taiata marunt si sarea. Amestecam bine, lasam putin siapoi adaugam apa si foile de dafin. Amestecam din nou, mai lasam putin pana se inmoaie ceapa siadaugam si rosiile decojite in sos de rosii. Amestecam bine totul, lasam sa dea intr-un clocot si apoi luamde pe foc.
Intr-un bol, punem carnea tocata (de vita si porc), baconul taiat cubulete, sosul pregatit anterior,pesmetul, ouale, patrunjelul si rozmarinul. Asezonam cu sare si piper si apoi amestecam foarte binetotul.
Punem compozitia intr-o tava de chec niveland-o, iar pentru topping-ul de rosii, adaugam in sosul derosii, sare, piper si usturoiul taiat marunt. Amestcam si punem deasupra chec-ului aperitiv.
Dam la cuptor, la 180 °C pentru 50 - 60 minute.
Il servim caldut sau rece, cu garnitura la alegere. Pentru o feliere buna, se taie rece.
Pofta buna!