
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Rata
Rata (file, afumat) | ||
2 bucati bucata | Ceapa Ceapa | ||
120 g g | Unt Unt | ||
1 plicuri plic | Ceai
Ceai (musetel) | ||
300 g g | Ciuperci
Ciuperci (champignon ) | ||
500 g g | Varza Bruxelles Varza Bruxelles | ||
300 ml ml | Vin rosu Vin rosu | ||
150 g g | Afine Afine |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFile de rata afumat, cu sos de ciuperci si varza de Bruxelles
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem plicul de ceai la infuzat, apoi lasam pieptul de rata afumat sa fiarba in ceai timp de 10 minute. Intr-o tigaie facem un sote din ciuperci cu ceapa si usturoi in unt, in care adaugam varza de Bruxelles.
Intr-o craticioara punem la redus vinul rosu cu o lingura de zahar si afinele spalate. Lasam sa se reduca pana cand obtinem un sos cu o consistenta apropiata de cea a unui sirop.
Montam totul impreuna. Pieptul de rata il taiem si il asezam langa soteul de ciuperci cu varza de Bruxelles si pictam farfuria cu sosul obtinut.
Spor la gatit!