meriți să fii surprins
Piept de porc la cuptor, gatit intreg, cu varza murata calita

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 bucati bucata Piept de porc Piept de porc
2 bucati bucata Varza murata Varza murata
1 plicuri plic Marar Marar
120 g g Unt Unt
3 bucati bucata Ceapa Ceapa
1 capatani capanata Usturoi Usturoi
120 g g Pasta de rosii Pasta de rosii
30 g g Cimbru Cimbru
10 g g Chimen Chimen
80 g g Slanina de porc afumata Slanina de porc afumata

Piept de porc la cuptor, gatit intreg, cu varza murata calita

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

4:00 h
(14)

Mod de preparare

Taiem varza murata subtire si o lasam la desarat, in apa rece, macar 30 de minute inainte sa o gatim.

Taiem ceapa julienne subtire, tocam usturoiul marunt si punem ceapa si usturoiul la gatit intr-o cratita intinsa. Asezam pieptul de porc intreg si il gatim bine pe ambele parti.

Punem carnea la cuptor timp de 3 ore la 170°C intr-o tava acoperita.

In cratita in care am gatit pieptul de porc adaugam varza murata taiata, calim, apoi punem slanina taiata cuburi si pasta de tomate. Adaugam condimentele, punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba.

Imediat ce pieptul de porc este gata il taiem felii, il asezam peste varza calita si il lasam la cuptor impreuna cu varza timp de 30 de minute. Servim fierbinte.

Spor la gatit!

1 oferte

Unt de masăUnt de masă
Unt de masă
06.10 - 09.10
-30%
9,99
6,99Lei