meriți să fii surprins
Salata de boeuf

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

300 g g Cartofi Cartof
(fierti)
150 g g Morcovi Morcov
(fierti)
80 g g Mazare Mazare
(fiarta)
4 bucati bucata Oua Ou
80 g g Ardei gras Ardei gras
(murati)
80 g g Castraveti murati Castravete murat
2 linguri lingura Mustar Mustar
1 bucati bucata Lamai Lamaie
400 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
300 g g Pulpa de vita Pulpa de vita

Salata de boeuf

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(6)

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa sarata se pune la fiert carnea intreaga, iar imediat ce carnea este gata se adauga si legumele intregi la fiert.

Se racesc ingredientele si se taie totul cuburi mici.

Pentru maioneza: se amesteca 2 galbenusuri cu mustarul, sucul de la o lamaie si uleiul de floarea-soarelui (uleiul nu se pune tot o data, se toarna fir subtire in timp ce se amesteca galbenusul cu mustar, iar sucul de lamaie se pune la final cand maioneza este emulsionata).

Imediat ce toate ingredientele sunt tocate cuburi la aceeasi dimensiune se amesteca cu maioneza si muraturile tocate.

Se decoreaza cu oua fierte, iar plating-ul poate diferi in functie de imaginatia fiecaruia.

Pofta buna!