
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
300 g g | Cartofi
Cartof (fierti) | ||
150 g g | Morcovi
Morcov (fierti) | ||
80 g g | Mazare
Mazare (fiarta) | ||
4 bucati bucata | Oua Ou | ||
80 g g | Ardei gras
Ardei gras (murati) | ||
80 g g | Castraveti murati Castravete murat | ||
2 linguri lingura | Mustar Mustar | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
400 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
300 g g | Pulpa de vita Pulpa de vita |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de boeuf
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o oala cu apa sarata se pune la fiert carnea intreaga, iar imediat ce carnea este gata se adauga si legumele intregi la fiert.
Se racesc ingredientele si se taie totul cuburi mici.
Pentru maioneza: se amesteca 2 galbenusuri cu mustarul, sucul de la o lamaie si uleiul de floarea-soarelui (uleiul nu se pune tot o data, se toarna fir subtire in timp ce se amesteca galbenusul cu mustar, iar sucul de lamaie se pune la final cand maioneza este emulsionata).
Imediat ce toate ingredientele sunt tocate cuburi la aceeasi dimensiune se amesteca cu maioneza si muraturile tocate.
Se decoreaza cu oua fierte, iar plating-ul poate diferi in functie de imaginatia fiecaruia.
Pofta buna!