
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de boeuf
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o oala cu apa sarata se pune la fiert carnea intreaga, iar imediat ce carnea este gata se adauga si legumele intregi la fiert.
Se racesc ingredientele si se taie totul cuburi mici.
Pentru maioneza: se amesteca 2 galbenusuri cu mustarul, sucul de la o lamaie si uleiul de floarea-soarelui (uleiul nu se pune tot o data, se toarna fir subtire in timp ce se amesteca galbenusul cu mustar, iar sucul de lamaie se pune la final cand maioneza este emulsionata).
Imediat ce toate ingredientele sunt tocate cuburi la aceeasi dimensiune se amesteca cu maioneza si muraturile tocate.
Se decoreaza cu oua fierte, iar plating-ul poate diferi in functie de imaginatia fiecaruia.
Pofta buna!