Mod de preparare
- Opareste frunzele de spanac si taie-le marunt. Foloseste jumatate de banana pasata drept inlocuitor pentru ou.
- Fierbe lintea si las-o la scurs, apoi marunteste tofu. Taie ceapa marunt si caleste-o in 2 linguri de ulei pana cand se inmoaie, apoi adauga usturoiul si spanacul taiat si caleste timp de cateva minute.
- Amesteca piureul de banane cu bulgurul si adauga lintea (ai grija sa fie bine scursa) si restul ingredientelor. Asezoneaza dupa gust.
- Lasa compozitia sa se raceasca usor, apoi framant-o. Formeaza chiftelute de dimensiunea unei mingi de golf (rezulta 16 - 18) si prajeste-le in ulei incins pana se rumenesc frumos.
- Paseaza grosier avocado si marunteste rucola. Taie ceapa verde si ardeiul iute, apoi stoarce lamaia pentru a obtine 2 linguri de zeama. Amesteca ingredientele pentru sos si serveste-l ca garnitura.
Pofta buna!