meriți să fii surprins
Cheesecake fara coacere cu ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
E canicula si nu ai chef sa incingi cuptorul, dar ai dori ceva dulce? Incearca reteta de cheesecake fara coacere cu ciocolata! Ai nevoie de doar cateva ingrediente si putina rabdare, cat prajitura sta la rece. Este o prajitura perfecta pentru vara, nu este prea dulce, dar este extrem de racoroasa.

Ingrediente

200 g g Biscuiti Biscuiti
(cu cacao)
80 g g Unt Unt
1 plicuri plic Gelatina alimentara Gelatina alimentara
30 ml ml Apa Apa
(rece)
300 g g Crema de branza Crema de branza
150 g g Crema de alune si ciocolata Crema de alune si ciocolata
200 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
80 g g Zahar pudra Zahar pudra
(optional)
100 g g Crema de alune si ciocolata Crema de alune si ciocolata
(glazura)

Cheesecake fara coacere cu ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

4:50 h
(101)

Mod de preparare

Pasul 1

Pregateste o forma de tort cu pereti detasabili, cu diametrul de 16-18cm. Unge marginile cu unt si tapeteaza fundul tavii cu hartie de copt.

Da biscuitii prin blender, cu tot cu crema, pana sunt maruntiti. Adauga untul topit, amesteca.

Pune compozitia in tava, niveleaza cu ajutorul unui pahar pentru a forma un strat uniform.

Da la rece pana pregatesti crema.

 

Blat cheesecake fara coacere cu ciocolata

Pasul 2

Amesteca galatina cu apa. Lasa 2-3 minute pana gelatina se intareste si ai un jeleu.

Topeste gelatina in cuptorul cu microunde sau pe baie de abur. Gelatina trebuie sa fie lichida, dar NU o supra-incalzi, pentru ca isi pierde proprietatile.

Gelatina pentru cheesecake

Pasul 3

Pentru crema pune intr-un bol branza, crema de ciocolata, smantana dulce. Amesteca cu mixerul la viteza mare 3-4 minute sau pana ai o crema omogena.

Optional, poti adauga 80g zahar pudra vanilat. Adauga gelatina topita, amesteca.

Toarna in tava, peste stratul de biscuiti.

Da la rece minim 2 ore.

Crema cheesecake fara coacere cu ciocolata

Pasul 4

Pentru glazura, incalzeste 100g crema de ciocolata, toarna-o peste cheesecake.

Da la rece alte 2 ore.

Reteta de Cheesecake fara coacere cu ciocolata este gata. Sa iti fie de cel mai bine!

Cheesecake fara coacere cu ciocolata

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Tot ce trebuie sa stii despre reteta: folosesti o forma de prajitura cu pereti detasibil, cu diametrul de 16-18cm. Daca doresti un cheesecake mai mare si vrei sa folosesti o forma de 22-25cm, dubleaza cantitatile din reteta. Daca nu ai o forma speciala cu pereti detasabili, poti asambla cheesecake-ul in cupe sau pahare de 200ml, ca portii individuale. Daca alegi varianta de cheesecake la pahar, nu este nevoie sa mai adaugi gelatina.

Zaharul din reteta este optional, in functie de cat de dulce doresti sa fie prajitura. Crema de ciocolata cu alune este suficient de dulce, dar, daca doresti, poti adauga 80g zahar pudra.

1 oferte

Unt de masăUnt de masă
Unt de masă
06.10 - 09.10
-30%
9,99
6,99Lei
Cheesecake fara coacere cu ciocolata
4:50 h

Cheesecake fara coacere cu ciocolata

Ingrediente

Biscuiti (cu cacao)
200 g
Unt
80 g
Gelatina alimentara
1 plic
Apa (rece)
30 ml
Crema de branza
300 g
Crema de alune si ciocolata
150 g
Smantana pentru gatit
200 ml
Zahar pudra (optional)
80 g
Crema de alune si ciocolata (glazura)
100 g
Blat cheesecake fara coacere cu ciocolata
15 min

Pasul 1

Blat cheesecake fara coacere cu ciocolata

Pregateste o forma de tort cu pereti detasabili, cu diametrul de 16-18cm. Unge marginile cu unt si tapeteaza fundul tavii cu hartie de copt.

Da biscuitii prin blender, cu tot cu crema, pana sunt maruntiti. Adauga untul topit, amesteca.

Pune compozitia in tava, niveleaza cu ajutorul unui pahar pentru a forma un strat uniform.

Da la rece pana pregatesti crema.

 

Biscuiti (cu cacao): 200 g
Unt: 80 g
Gelatina pentru cheesecake
10 min

Pasul 2

Gelatina pentru cheesecake

Amesteca galatina cu apa. Lasa 2-3 minute pana gelatina se intareste si ai un jeleu.

Topeste gelatina in cuptorul cu microunde sau pe baie de abur. Gelatina trebuie sa fie lichida, dar NU o supra-incalzi, pentru ca isi pierde proprietatile.

Gelatina alimentara: 1 plic
Apa (rece): 30 ml
Crema cheesecake fara coacere cu ciocolata
2:15 h

Pasul 3

Crema cheesecake fara coacere cu ciocolata

Pentru crema pune intr-un bol branza, crema de ciocolata, smantana dulce. Amesteca cu mixerul la viteza mare 3-4 minute sau pana ai o crema omogena.

Optional, poti adauga 80g zahar pudra vanilat. Adauga gelatina topita, amesteca.

Toarna in tava, peste stratul de biscuiti.

Da la rece minim 2 ore.

Crema de branza: 300 g
Crema de alune si ciocolata: 150 g
Smantana pentru gatit: 200 ml
Zahar pudra (optional): 80 g
Cheesecake fara coacere cu ciocolata
2:10 h

Pasul 4

Cheesecake fara coacere cu ciocolata

Pentru glazura, incalzeste 100g crema de ciocolata, toarna-o peste cheesecake.

Da la rece alte 2 ore.

Reteta de Cheesecake fara coacere cu ciocolata este gata. Sa iti fie de cel mai bine!

Crema de alune si ciocolata (glazura): 100 g
Cheesecake fara coacere cu ciocolata

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3
4