
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Tiramisu
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol mare amestecam mascarpone (care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul pudra si galbenusul de ou, 2-3 minute cu mixerul la viteza medie pana avem o crema.
Separat batem spuma tare albusul cu zaharul tos. Amestecam crema de mascarpone cu spuma de albus. Inmuiem fiecare piscot cateva secunde in cafea/cacao cu lapte si il asezam pe platou.
Dupa stratul de piscoturi urmeaza un strat de crema, apoi altul de piscoturi si altul de crema. Pudram tiramisu cu cacao si decoram cu ciocolata. Dam tava la rece 2-3 ore inainte de servire.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.