
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
320 g g | Ciocolata alba Ciocolata alba | |
150 g g | Unt Unt | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
140 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
0,5 bucati bucata | Coaja de lamaie Coaja de lamaie | |
4 bucati bucata | Oua Ou | |
4 bucati bucata | Galbenusuri Galbenus | |
90 g g | Faina Faina |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLava cake cu ciocolata alba
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune un vas la bain marie si adauga ciocolata si untul. Lasa sa se topeasca incet, la foc mic, amestecand continuu.
Dupa ce s-a topit si ciocolata si untul, scoti bolul si adaugi zaharul vanilinat, zaharul pudra si amesteci bine totul. Apoi pui coaja de lamaie si ouale, rand pe rand.
Dupa ce le-ai incorporat bine, adaugi si galbenusurile si le incorporezi si pe ele. La sfarsit adaugi faina si omogenizezi bine totul.
Pregatesti o tava de briose. Ungi cu unt si adaugi formele de briose. Cu ajutorul unei linguri de inghetata adaugi compozitia in fiecare forma.
Dai la cuptor, in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 10 minute, dar nu mai mult. Altfel, nu mai iese lava cake si doar o simpla briosa.
Pofta buna!