Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
125 g g | Unt
Unt (la temperatura camerei) | |
200 g g | Zahar brun Zahar brun | |
1 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
70 g g | Faina Faina | |
50 g g | Cacao Cacao | |
0,5 lingurite lingurita | Sare Sare | |
250 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | |
Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBrownie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Incinge cuptorul la 160 grade si unge o tava cu putin unt sau spray non-stick. Dimensiune tava 20x20cm sau 10x30cm, dar la fel de bine se poate coace brownie si intr-o tava rotunda cu diametrul de 18cm.
Mixeaza untul cu zaharul si vanilia cateva minute, apoi adauga ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Omogenizeaza compozitia.
Pasul 2
Adauga faina, cacao , sare si amesteca cat sa fie incorporate.
Pasul 3
Topeste ciocolata la baie de aburi, apoi toarn-o in compozitie si amesteca pana la omogenizare.
Pasul 4
Pune compozitia in tava pregatita si coace brownie 30-35 de minute.
Dupa coacere, lasa prajitura sa se racoreasca, apoi o poti portiona si savura dupa pofta inimii.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.