meriți să fii surprins
Brownie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Brownie - reteta simpla, de baza, pentru unul dintre cele mai deliciose deserturi care exista, in special pentru iubitorii de ciocolata. De ce spun ca este o reteta de baza? Pentru ca pornind de la aceasta reteta poti pregati mereu si mereu alta varianta. De exemplu, poti adauga in compozitie ciocolata alba maruntita din cutit pentru o brownie marmorata. Iti plac nucile sau alunele? Le adaugi peste brownie inainte de coacere. Untul de arahide este preferatul tau? Foarte bine! Cateva lingurita puse pe deasupra transforma prajitura intr-un adevarat deliciu. La fel de bine poti adauga fructele preferate. Exact cum spuneam mai sus, mereu si mereu alta brownie.

Ingrediente

125 g g Unt Unt
(la temperatura camerei)
200 g g Zahar brun Zahar brun
1 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
2 bucati bucata Oua Ou
70 g g Faina Faina
50 g g Cacao Cacao
0,5 lingurite lingurita Sare Sare
250 g g Ciocolata neagra Ciocolata neagra
Unt Unt

Brownie

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:05 h
(10)

Mod de preparare

Pasul 1

Incinge cuptorul la 160 grade si unge o tava cu putin unt sau spray non-stick. Dimensiune tava 20x20cm sau 10x30cm, dar la fel de bine se poate coace brownie si intr-o tava rotunda cu diametrul de 18cm.

Mixeaza untul cu zaharul si vanilia cateva minute, apoi adauga ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Omogenizeaza compozitia.

Pasul 2

Adauga faina, cacao , sare si amesteca cat sa fie incorporate.

Pasul 3

Topeste ciocolata la baie de aburi, apoi toarn-o in compozitie si amesteca pana la omogenizare.

Pasul 4

Pune compozitia in tava pregatita si coace brownie 30-35 de minute.

Dupa coacere, lasa prajitura sa se racoreasca, apoi o poti portiona si savura dupa pofta inimii.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

1 oferte

Sare de HimalayaSare de Himalaya
Sare de Himalaya
29.11 - 05.12
4,99Lei
Brownie
1:05 h

Brownie

Ingrediente

Unt (la temperatura camerei)
125 g
Zahar brun
200 g
Esenta de vanilie
1 lingurita
Ou
2 bucata
Faina
70 g
Cacao
50 g
Sare
0.5 lingurita
Ciocolata neagra
250 g
Unt
Brownie
10 min

Pasul 1

Pas 1 - Brownie

Incinge cuptorul la 160 grade si unge o tava cu putin unt sau spray non-stick. Dimensiune tava 20x20cm sau 10x30cm, dar la fel de bine se poate coace brownie si intr-o tava rotunda cu diametrul de 18cm.

Mixeaza untul cu zaharul si vanilia cateva minute, apoi adauga ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Omogenizeaza compozitia.

Unt (la temperatura camerei): 125 g
Zahar brun: 200 g
Esenta de vanilie: 1 lingurita
Ou: 2 bucata
Brownie
5 min

Pasul 2

Pas 2 - Brownie

Adauga faina, cacao , sare si amesteca cat sa fie incorporate.

Faina: 70 g
Cacao: 50 g
Sare: 0.5 lingurita
Brownie
10 min

Pasul 3

Pas 3 - Brownie

Topeste ciocolata la baie de aburi, apoi toarn-o in compozitie si amesteca pana la omogenizare.

Ciocolata neagra: 250 g
Brownie
40 min

Pasul 4

Pas 4 - Brownie

Pune compozitia in tava pregatita si coace brownie 30-35 de minute.

Dupa coacere, lasa prajitura sa se racoreasca, apoi o poti portiona si savura dupa pofta inimii.

Unt
Brownie

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3
4