
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
crusta
crema
400 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | ||
250 g g | Ciocolata menaj Ciocolata menaj | ||
50 g g | Unt Unt | ||
2 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | ||
170 g g | Curmale Curmala | ||
50 g g | Ciocolata alba Ciocolata alba |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPrajitura cu ciocolata si nuci pecan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mod de preparare crusta: Puneti toate ingredientele pentru crusta intr-un robot si tocati-le pana obtineti un aluat nisipos. Turnati-l intr-o tava unsa cu unt si presati-l bine. Pana pregatiti crema, lasati crusta la rece.
Mod de preparare crema: Pregatiti un vas la bain marie si adaugati frisca lichida, ciocolata rupata in bucatele. Amestecati pana se topeste ciocolata si apoi adaugati untul, esenta de vanilie si curmalele. Amestecati pana se omogenizeaza totul si turnati amestecul peste crusta scoasa de la rece. Lasati la frigider peste noapte.
Scoateti prajitura, radeti ciocolata alba si ornati cu nuci pecan. Pofta buna!