
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
120 g g | Unt Unt | |
14 bucati bucata | Biscuiti Biscuiti | |
400 g g | Frisca lichida Frisca lichida | |
500 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
400 g g | Crema de alune si ciocolata Crema de alune si ciocolata | |
7 bucati bucata | Biscuiti Biscuiti | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCheesecake fara coacere cu crema de alune si cacao Choco Nussa
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti biscuitii Sondey Biscuiti sandwich Choco Duo intr-un chopper si maruntiti, astfel incat sa arate ca un pesmet (ca o pudra fina de biscuiti). Puneti pesmetul de biscuiti intr-un bol si adaugati untul topit. Amestecati foarte bine astfel incat sa obtineti textura nisipului ud. Transferati amestecul obtinut intr-o tava de 20 cm, detasabila, pe fundul caruia puneti hartie de copt. Nivelati crusta foarte bine, astfel incat sa aveti un strat uniform. Dupa ce nivelati, dati tava la congelator cat timp va ocupati de crema.
Pentru crema, puneti branza de vaci Pilos (care este la temperatura camerei) intr-un bol mai mare, adaugati crema de alune si cacao Choco Nussa si zaharul vanilat.
Este foarte important ca branza de vaci Pilos sa fie la temperatura camerei pentru a se omogeniza. Dupa ce ati amestecat bine totul, dati compozitia la o parte si ocupati-va de frisca.
Puneti frisca lichida Pilos, foarte rece, in bolul unui mixer si mixati pana se intareste. Adaugati frisca in crema facuta mai devreme si incorporati-o usor. La final, adaugati cei 7 biscuiti Sondey Biscuiti sandwich Choco Duo, rupti in bucati (sferturi).
Puneti crema peste baza intarita (scoasa din congelator), nivelati usor deasupra si puneti tava in congelator pentru 5/6 ore sau peste noapte. Dupa ce scoateti tava de la congelator, pentru a inlatura usor forma, lasati la temperatura camerei pentru aproximativ 20 de minute si astfel puteti scoate usor forma. Decorati in functie de preferinte. Pofta buna!