meriți să fii surprins
Cartofi aurii cu ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

10 bucati bucata Cartofi albi Cartofi albi
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
500 g g Ciuperci Ciuperci
(champignon)
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
3 linguri lingura Smantana 20% Smantana 20%
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)

Cartofi aurii cu ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(4)

Mod de preparare

Spalati bine cartofii si ii puneti intr-un vas cu apa pe foc timp de 10 minute. Apoi ii scoateti, ii taiati in doua si ii puneti intr-o tava, ii stropiti cu ulei de masline si ii bagati la cuptor la 180 °C pana se rumenesc. Curatati ciupercile si taiati-le. De asemenea, taiati si ceapa. Intr-o tigaie puneti o lingura de ulei, lasati putin sa se incinga, adaugati ceapa, lasati-o pana se inmoaie, apoi adaugati ciupercile taiate, usturoiul si cimbrul. Lasati-le pe foc pana capata o culoare aurie.

Pentru sos, puneti intr-un bol 3 linguri de smantana, 2 catei de usturoi si o legatura de patrunjel tocat. Amestecati bine totul si puneti sosul deoparte. Dupa ce aveti toate acestea pregatite, puteti servi. Puneti pe o farfurie cartofii, ciuperile si sosul de smantana.

Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei