
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
10 bucati bucata | Cartofi albi Cartofi albi | |
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
500 g g | Ciuperci
Ciuperci (champignon) | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 lingurite lingurita | Cimbru Cimbru | |
3 linguri lingura | Smantana 20% Smantana 20% | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCartofi aurii cu ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati bine cartofii si ii puneti intr-un vas cu apa pe foc timp de 10 minute. Apoi ii scoateti, ii taiati in doua si ii puneti intr-o tava, ii stropiti cu ulei de masline si ii bagati la cuptor la 180°C pana se rumenesc.
Curatati ciupercile si taiati-le. De asemenea, taiati si ceapa. Intr-o tigaie puneti o lingura de ulei, lasati putin sa se incinga, adaugati ceapa, lasati-o pana se inmoaie, apoi adaugati ciupercile taiate, usturoiul si cimbrul. Lasati-le pe foc pana capata o culoare aurie.
Pentru sos, puneti intr-un bol 3 linguri de smantana, 2 catei de usturoi si o legatura de patrunjel tocat. Amestecati bine totul si puneti sosul deoparte.
Dupa ce aveti toate acestea pregatite, puteti servi. Puneti pe o farfurie cartofii, ciuperile si sosul de smantana.
Pofta buna!