
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Naut crocant
2 conserve conserva | Naut Naut | ||
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
Piper Piper | |||
Sare Sare | |||
Oregano Oregano |
Chipsuri din legume
1 bucati bucata | Cartofi dulci Cartof dulce | ||
2 bucati bucata | Sfecla rosie Sfecla rosie | ||
1 bucati bucata | Pastarnac Pastarnac | ||
4 bucati bucata | Morcovi Morcov | ||
Ulei de masline Ulei de masline | |||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
Oregano Oregano |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listChipsuri din legume si naut crocant
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mod de preparare naut crocant: Preincalziti cuptorul la 180°C. Scurgeti nautul, clatiti-l si lasati-l la scurs. Se usuca foarte bine cu ajutorul prosoapelor de hartie. Apoi, puneti-l intr-un bol, adaugati uleiul de masline, asezonati-l cu piper, sare si oregano. Amestecati cu o spatula si apoi il puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Este important ca boabele de naut sa fie cat mai imprastiate.
Dati la cuptor pana se rumenesc si devin crocante, aproximativ 40-50 minute (miscati tava odata la 10-15 minute, astfel incat sa se coca uniform).
Mod de preparare chipsuri din legume: Preincalziti cuptorul la 200°C. Spalati, curatati si taiati legumele in felii foarte subtiri. Asezati-le pe o tava, presarati sare pe ele, lasati-le aproximativ 10 minute in tava sa iasa apa din ele si apoi le transferati pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Stropiti-le cu ulei si dati-le la cuptor, la 200°C, timp de 15 - 20 minute sau pana se rumenesc pe margini si devin crocante.
E bine sa le urmariti, e posibil ca unele legume sa se faca mai repede si altele mai incet.
Serviti alaturi de un iaurt. Pofta buna!