meriți să fii surprins
Chipsuri din legume si naut crocant

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Naut crocant

2 conserve conserva Naut Naut
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Piper Piper
Sare Sare
Oregano Oregano

Chipsuri din legume

1 bucati bucata Cartofi dulci Cartof dulce
2 bucati bucata Sfecla rosie Sfecla rosie
1 bucati bucata Pastarnac Pastarnac
4 bucati bucata Morcovi Morcov
Ulei de masline Ulei de masline
Sare Sare
Piper Piper
Oregano Oregano

Chipsuri din legume si naut crocant

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:50 h
(19)

Mod de preparare

Mod de preparare naut crocant:Preincalziticuptorul la 180°C.Scurgeti nautul, clatiti-l si lasati-l la scurs. Se usuca foarte bine cu ajutorul prosoapelor de hartie.Apoi, puneti-l intr-un bol, adaugati uleiul de masline, asezonati-l cu piper, sare si oregano.Amestecati cu o spatula si apoi il puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Este important ca boabele de naut sa fie cat mai imprastiate.

Dati la cuptor pana se rumenesc si devin crocante, aproximativ 40-50 minute (miscati tava odata la 10-15 minute, astfel incat sa se coca uniform).

Mod de preparare chipsuri din legume:Preincalziticuptorul la 200°C.Spalati, curatati si taiati legumele in felii foarte subtiri. Asezati-le pe o tava, presarati sare pe ele, lasati-le aproximativ 10 minute in tava sa iasa apa din ele si apoi le transferati pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Stropiti-le cu ulei si dati-le la cuptor, la 200°C, timp de 15 - 20 minute sau pana se rumenesc pe margini si devin crocante.

E bine sa le urmariti, e posibil ca unele legume sa se faca mai repede si altele mai incet.Serviti alaturi de un iaurt.

1 oferte

Sare de HimalayaSare de Himalaya
Sare de Himalaya
29.11 - 05.12
4,99Lei