
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCiocolata calda tonica
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se incalzeste laptele si se amesteca impreuna cu fulgii de ciocolata. Initial se pun doua linguri de lapte si 1-2 linguri de ciocolata, se amesteca bine astfel incat sa nu se formeze cocoloase, apoi se adauga lapte pana se ajunge la consistenta dorita.
Ardeiul iute tocat marunt si ghimbirul cu zahar, se pun in blender si se mixeaza pana se obtine o pasta, care se pune peste ciocolata calda. Se lasa la infuzat timp de 5 minute, apoi se strecoara si se serveste in cani.
Bagheta se taie felii, apoi sub forma de crochete, se stropeste cu ulei de fistic si se coace la cuptor. Imediat ce painea este crocanta, se unge cu miere si se presara cu fistic tocat.
Se serveste impreuna cu ciocolata calda, usor iute. Pofta buna!