meriți să fii surprins
Biscuiti cu dulceata de zmeura

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

175 g g Faina Faina
35 g g Zahar pudra Zahar pudra
2 g g Praf de copt Praf de copt
10 g g Zahar vanilat Zahar vanilat
20 g g Amidon Amidon
70 ml ml Ulei Ulei
60 ml ml Lapte de migdale Lapte de migdale
Dulceata Dulceata
(de zmeura, pentru umplutura)
Zahar pudra Zahar pudra
(pentru pudrat)

Biscuiti cu dulceata de zmeura

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:01 h
(26)

Mod de preparare

Pune intr-un bol faina, zaharul pudra, praful de copt, zaharul vanilinat, amidonul si amesteca. Toarna uleiul si amesteca. Toarna si laptele de migdale si amesteca pana se leaga aluatul.

Intinde-l imediat intre 2 foi de copt la o grosime de 0,5 cm. Decupeaza biscutii cu ajutorul unei forme rotunde si da-I la frigider timp de 30 minute.

Dupa cele 30 de minute, scoate-i si pune-i intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da-I la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 160 °C, timp de 16 minute. 

Scoate-i, lasa-i sa se raceasca si apoi alege perechi de cate 2 biscuiti si umple-I cu dulceata de zmeura.

Pudreaza-i cu zahar pudra si pune pe fiecare cate o zmeura. 

Pofta buna!