
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Unt Unt | |
150 g g | Zahar brun Zahar brun | |
1 linguri lingura | Miere Miere | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
400 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | |
1 lingurite lingurita | Cuisoare Cuisoare | |
1 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
1 lingurite lingurita | Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu | |
250 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
200 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBraduti din biscuiti cu crema
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un bol puneti untul, zaharul brun si amestecati bine. Apoi adaugati mierea, oul si omogenizati bine totul. Adaugati faina treptat si incorporati bine. Adaugati cuisoarele macinate, scortisoarea si bicarbonatul de sodiu. Amestecati pana se formeaza o coca. Formati o bila din coca, o inveliti in folie de plastic si o bagati la frigider timp de 90 de minute.
Dupa cele 90 de minute, pregatiti masa de lucru. Tapetati cu putina faina, intindeti coca bine si cu ajutorul unor forme decupati 10 forme rotunde si 2 stelute. Tapetati cu hartie de copt o tava, puneti formele obtinute in ea si le dati la cuptor la 160°C, timp de 10 minute. Nu le lasati mai mult, pentru ca se intaresc.
Pentru crema, bateti frisca si apoi puneti intr-un bol mascarpone, zaharul vanilat si frisca si omogenizati bine.
Pentru a forma bradutii, puneti un biscuit (porniti de la forma cea mai mare si continuati cu urmaroarea marine, pana ii terminati) apoi putina crema pentru a forma un sandwich, apoi puneti crema mai multa, peste puneti un alt sandwich din biscuiti si tot asa pana ii terminati pe toti. In varf, puneti o steluta. Pudrati bradutul si presarati bombonele colorate.