meriți să fii surprins
Braduti din biscuiti cu crema

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

150 g g Unt Unt
150 g g Zahar brun Zahar brun
1 linguri lingura Miere Miere
1 bucati bucata Oua Ou
400 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
(000)
1 lingurite lingurita Cuisoare Cuisoare
1 lingurite lingurita Scortisoara macinata Scortisoara macinata
1 lingurite lingurita Bicarbonat de sodiu Bicarbonat de sodiu
250 g g Branza mascarpone Branza mascarpone
1 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
200 ml ml Frisca lichida Frisca lichida

Braduti din biscuiti cu crema

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(1)

Mod de preparare

Intr-un bol puneti untul, zaharul brun si amestecati bine. Apoi adaugati mierea, oul si omogenizati bine totul. Adaugati faina treptat si incorporati bine. Adaugati cuisoarele macinate, scortisoarea si bicarbonatul de sodiu. Amestecati pana se formeaza o coca. Formati o bila din coca, o inveliti in folie de plastic si o bagati la frigider timp de 90 de minute.

Dupa cele 90 de minute, pregatiti masa de lucru. Tapetati cu putina faina, intindeti coca bine si cu ajutorul unor forme decupati 10 forme rotunde si 2 stelute. Tapetati cu hartie de copt o tava, puneti formele obtinute in ea si le dati la cuptor la 160°C, timp de 10 minute. Nu le lasati mai mult, pentru ca se intaresc.

Pentru crema, bateti frisca si apoi puneti intr-un bol mascarpone, zaharul vanilat si frisca si omogenizati bine.

Pentru a forma bradutii, puneti un biscuit (porniti de la forma cea mai mare si continuati cu urmaroarea marine, pana ii terminati) apoi putina crema pentru a forma un sandwich, apoi puneti crema mai multa, peste puneti un alt sandwich din biscuiti si tot asa pana ii terminati pe toti. In varf, puneti o steluta. Pudrati bradutul si presarati bombonele colorate.