meriți să fii surprins
Camembert in crusta eleganta de seminte

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

450 g g Branza Camembert Branza Camembert
120 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
2 bucati bucata Oua Ou
50 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
250 g g Mix seminte Mix seminte
100 g g Pesmet Pesmet
300 ml ml Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
100 g g Gem de visine Gem de visine
150 g g Salata verde Salata verde

Camembert in crusta eleganta de seminte

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(15)

Mod de preparare

Branza Camembert se taie cuburi mari si se da de doua ori prin faina, ou si pesmet amestecat cu mixul de seminte, pastrand aceeasi ordine.

Se tine in congelator timp de 30 de minute, dupa care se prajeste in baie de ulei de floarea soarelui.

Atentie, in momentul in care se prajeste, sa nu se lase mai mult decat este cazul, altfel veti gasi doar niste cubulete goale!

Spunandu-va ca se serveste cu salata si dulceata de visine, nu-mi ramane decat sa va urez ,,pofta buna"!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.