
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
450 g g | Branza Camembert Branza Camembert | ||
120 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
2 bucati bucata | Oua Ou | ||
50 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | ||
250 g g | Mix seminte Mix seminte | ||
100 g g | Pesmet Pesmet | ||
300 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
100 g g | Gem de visine Gem de visine | ||
150 g g | Salata verde Salata verde |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCamembert in crusta eleganta de seminte
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Branza Camembert se taie cuburi mari si se da de doua ori prin faina, ou si pesmet amestecat cu mixul de seminte, pastrand aceeasi ordine.
Se tine in congelator timp de 30 de minute, dupa care se prajeste in baie de ulei de floarea soarelui.
Atentie, in momentul in care se prajeste, sa nu se lase mai mult decat este cazul, altfel veti gasi doar niste cubulete goale!
Spunandu-va ca se serveste cu salata si dulceata de visine, nu-mi ramane decat sa va urez ,,pofta buna"!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.