
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Migdale Migdale | |
150 g g | Unt Unt | |
150 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
100 ml ml | Ulei Ulei | |
250 g g | Faina Faina | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFursecuri cu migdale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune untul (care este la temperatura camerei), zaharul, zaharul vanilinat si uleiul intr-un bol si mixeaza foarte bine totul pana obtii o crema moale si aerata.
Adauga faina, migdalele tocate, praful de copt si amesteca usor cu o spatula. Da amestecul la frigider pentru 30 de minute.
Cu ajutorul unei lingurite, formeaza din amestecul rece bile de 15 - 20 g, pe care le asezi la distanta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor, la 160°C, timp de 20 de minute.
Pofta buna!