meriți să fii surprins
Biscuiti cu gem si inghetata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Unt Unt
90 g g Zahar Zahar
2 bucati bucata Galbenusuri Galbenus
1 linguri lingura Praf de copt Praf de copt
1 praf praf Sare de mare Sare de mare
340 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
3 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
1 borcane borcan Gem de visine Gem de visine
1 linguri lingura Inghetata Inghetata
(Cioco-vanilie)
1 linguri lingura Inghetata Inghetata
(Stracciatella )

Biscuiti cu gem si inghetata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(1)

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 180 grade C.

Puneti untul la temparatura camerei intr-un bol si mixati-l bine cu zaharul pana obtineti o compozitie pufoasa. Adaugati galbenusurile de ou si omogenizati bine totul. Apoi, adaugati praful de copt, sare, faina si esenta de vanilie si amestecati bine totul pana obtineti un aluat pe care il puneti intr-o folie de plastic si il lasati 20 - 25 minute la rece. Intindeti aluatul, taiati cu formele biscuitii rotunzi si puneti-I pe o tava tapetata cu hartie de copt. Bagati-I la cuptor 12 - 14 minute. Nu-I lasati sa se rumeneasca. Lasati-l la racit.

Apoi, formati sandwich-uri din biscuiti. Puneti o lingura de inghetata de ciocolata si / sau inghetata stracciatella, apoi adaugati gem de visine si formati sandwich-urile. Pudrati cu zahar si ornati cu zmeura si frunte de menta.