
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Unt Unt | ||
90 g g | Zahar Zahar | ||
2 bucati bucata | Galbenusuri Galbenus | ||
1 linguri lingura | Praf de copt Praf de copt | ||
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | ||
340 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
3 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | ||
1 borcane borcan | Gem de visine Gem de visine | ||
1 linguri lingura | Inghetata
Inghetata (Cioco-vanilie) | ||
1 linguri lingura | Inghetata
Inghetata (Stracciatella ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBiscuiti cu gem si inghetata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 180 grade C.
Puneti untul la temparatura camerei intr-un bol si mixati-l bine cu zaharul pana obtineti o compozitie pufoasa. Adaugati galbenusurile de ou si omogenizati bine totul. Apoi, adaugati praful de copt, sare, faina si esenta de vanilie si amestecati bine totul pana obtineti un aluat pe care il puneti intr-o folie de plastic si il lasati 20 - 25 minute la rece. Intindeti aluatul, taiati cu formele biscuitii rotunzi si puneti-I pe o tava tapetata cu hartie de copt. Bagati-I la cuptor 12 - 14 minute. Nu-I lasati sa se rumeneasca. Lasati-l la racit.
Apoi, formati sandwich-uri din biscuiti. Puneti o lingura de inghetata de ciocolata si / sau inghetata stracciatella, apoi adaugati gem de visine si formati sandwich-urile. Pudrati cu zahar si ornati cu zmeura si frunte de menta.