meriți să fii surprins
Fursecuri cu unt

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

250 g g Unt Unt
120 g g Zahar Zahar
350 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
30 g g Decoratii din zahar Decoratii din zahar
0,5 bucati bucata Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie
1 bucati bucata Lamai Lamaie
50 g g Zahar pudra Zahar pudra

Fursecuri cu unt

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(5)

Mod de preparare

Ungem cu unt si tapetam cu hartie de copt o tava de 35x25 cm. Intr-un bol mixam untul, zaharul, vanilia, coaja de lamaie, pana avem o spuma. Adaugam faina si decoratiunile din zahar, amestecam din nou pana avem un aluat care se leaga cand il strangem intre degete. Punem aluatul in tava si il compactam apasandu-l bine cu degetele intr-un strat uniform. Dam tava la rece 30 min, timp in care incingem cuptorul la 180°C.

Scoatem aluatul din tava cu ajutorul hartiei de copt si il taiem in cubulete cu ajutorul unui cutit umed, foarte bine ascutit. Coacem fursecurile in doua ture, in tava cu hartie de copt, lasand spatiu intre ele pentru ca se latesc putin la copt.

Fursecurile rapide se coc 8-12 minute, in functie de cuptor, pana sunt aurii. Le lesam la racit complet, apoi le pudram cu zahar. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

1 oferte

Făină albă de grâuFăină albă de grâu
Făină albă de grâu
18.09 - 24.09
-28%
2,49
1,79Lei