« Inapoi

Salata de paste cu fructe de mare

Feluri Principale

Salate

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

45 Min.
(5)
Durată
Dificultate
5 Aprecieri
Salata de paste cu fructe de mare
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 45 Min.

Se fierb pastele in apa sarata, apoi se toarna peste ele ulei de masline, se amesteca si se lasa la racit.

Intr-o oala se pun condimente dupa gust si se oparesc fructele de mare si homarul. Se curata homarul si se lasa cat mai intreg posibil, iar pentru o curatare cat mai corecta se foloseste o foarfeca pentru sparge carapacea homarului.

Usturoiul, maslinele, patrunjelul si ceapa verde se toaca marunt, apoi se amesteca intr-un bol cu fructele de mare. Se adauga ulei de masline, sucul de la o lamaie, pastele fierte anterior si ardei iute.

Se servesc langa un pahar de vin alb rece. Pofta buna!