meriți să fii surprins
Salata cu sparanghel, bacon si ou posat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Sparanghel Sparanghel
320 g g Bacon Bacon
4 bucati bucata Oua Ou
40 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
20 g g Mustar Mustar
15 ml ml Otet de mere Otet de mere
4 felii felie Paine cu seminte Paine cu seminte
2 catei catel Usturoi Usturoi

Salata cu sparanghel, bacon si ou posat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(2)

Mod de preparare

Intr-o tigaie prajim cuburi de bacon si paine taiate la aceeasi dimensiune si doi catei de usturoi. Prajim bine pana cand se rumenesc. Taiem sparanghelul in bucati mari. Lasam baconul si painea sa se raceasca, dupa care amestecam cu sparanghelul taiat.

Intr-un bol amestecam uleiul, mustarul si otetul si obtinem o vinegreta.

Posam ouale in apa cu sare si otet, dar cu grija sa nu gatim prea tare galbenusul.

Asezam salata de sparanghel intr-un vas adanc, turnam dressingul si asezam oul posat. Servim ca aperitiv sau chiar ca mic dejun!