
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata cu sparanghel, bacon si ou posat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie prajim cuburi de bacon si paine taiate la aceeasi dimensiune si doi catei de usturoi. Prajim bine pana cand se rumenesc. Taiem sparanghelul in bucati mari. Lasam baconul si painea sa se raceasca, dupa care amestecam cu sparanghelul taiat.
Intr-un bol amestecam uleiul, mustarul si otetul si obtinem o vinegreta.
Posam ouale in apa cu sare si otet, dar cu grija sa nu gatim prea tare galbenusul.
Asezam salata de sparanghel intr-un vas adanc, turnam dressingul si asezam oul posat. Servim ca aperitiv sau chiar ca mic dejun!