
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 ml ml | Lapte Lapte | ||
50 g g | Unt Unt | ||
50 g g | Faina Faina | ||
100 g g | Parmezan Parmezan | ||
120 g g | Branza cu trufe
Branza cu trufe (Toma) | ||
400 g g | Fusilloni Fusilloni | ||
25 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
100 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listFusilloni & Cheese
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o craticioara punem la fiert laptele, iar intr-o tigaie topim untul si imediat ce acesta este topit, adaugam faina. Amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, apoi turnam untul si faina peste laptele care fierbe. Adaugam parmezanul ras si lasam deoparte.
Fierbem pastele in apa cu sare, iar cat se fierb pastele, dam branza Toma pe razatoarea mare si rupem mozzarella in bucati mai mici. Intr-un pahar de blender punem patrunjelul cu ulei si un strop de apa, mixam si strecuram, iar lichidul obtinut il turnam peste pastele fierte, in timp ce amestecam totul cu branza.
Adaugam sosul Bechamel, amestecam bine, apoi punem totul intr-o tava de servire si introducem la cuptorul incins la 160°C timp de 30 de minute.
Lasam pastele sa se gratineze si le servim fierbinti, proaspat scoase din cuptor.
Pofta buna!