meriți să fii surprins
Salata calda de caracatita cu naut

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

250 g g Naut Naut
10 g g Cimbru Cimbru
5 g g Boia de ardei Boia de ardei
(dulce)
3 g g Boia de ardei Boia de ardei
(iute)
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
120 g g Rosii cherry Rosii cherry
60 g g Branza de capra Branza de capra
(telemea)
200 g g Caracatita Caracatita
30 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 - 2 lingurite lingurita Ardei iute Ardei iute
(macinat, in ulei de masline)
1 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
1 bucati bucata Lamai Lamaie

Salata calda de caracatita cu naut

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(33)

Mod de preparare

Tocam marunt usturoiul si ceapa, adaugam ardeiul iute si amestecam in acelasi bol. Taiem rosiile cherry in patru, tocam cuburi mici ardeiul gras, tocam marunt patrunjelul, taiem cuburi branza, strecuram si spalam nautul din conserva.

Intr-o tigaie mare punem la calit in ulei de masline usturoiul, ceapa si ardeiul iute si lasam sa se caleasca, dar nu sa se prajeasca. Adaugam condimentele, cimbru si boia, apoi punem nautul si sotam. Punem sare si piper, rosiile cherry, ardeiul gras si branza, lasam ingredientele in tigaie timp de 5 minute la foc mic, sotam, apoi turnam totul pe un platou de servire mai adanc.

Peste sote, asezam caracatita taiata, amestecam si stropim totul cu sucul de la o lamaie proaspat stoarsa.

Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei