meriți să fii surprins
Mini aperitive gratinate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 cutii cutie Foietaj Foietaj
(cu unt)
200 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
25 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
6 g g Cimbru Cimbru

Umplutura 1

300 g g Ciuperci Ciuperci
50 g g Ceapa Ceapa
80 ml ml Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit
50 g g Unt Unt

Umplutura 2

150 g g Rosii Rosie
30 g g Usturoi Usturoi
10 g g Busuioc Busuioc
25 ml ml Ulei de masline Ulei de masline

Umplutura 3

200 g g Conserva de ton Conserva de ton
50 g g Boabe de porumb Boabe de porumb
40 g g Smantana Smantana
(proaspata)
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde

Umplutura 4

100 g g Bacon Bacon
50 g g Ceapa Ceapa
100 g g Creveti Creveti

Mini aperitive gratinate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(38)

Mod de preparare

Pentru prima umplutura, se toaca marunt ciupercile si se calesc in unt cu ceapa. Imediat ce ciupercile sunt gatite se adauga smantana si se lasa la redus.

Pentru a doua umplutura, se taie rosiile cuburi si se amesteca impreuna cu usturoiul tocat marunt, busuiocul si uleiul de masline.

Pentru a treia umplutura se amesteca tonul cu porumbul, cu frunzele de ceapa tocate si cu smantana proaspata si se obtine o pasta.

Pentru ultima umplutura, baconul, ceapa si crevetii se taie cuburi mici, cam la aceeasi dimensiune. Se trag la tigaie in ulei de masline pana cand se rumenesc, apoi se adauga cimbrul.

La final, se asaza umpluturile in foitaje, se acopera cu bucati de mozzarella si se gratineaza la cuptorul incins la 1800C timp de 5 minute. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei