
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 cutii cutie | Foitaj
Foitaj (cu unt) | |
200 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
25 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
6 g g | Cimbru Cimbru |
Umplutura 1
300 g g | Ciuperci Ciuperci | |
50 g g | Ceapa Ceapa | |
80 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
50 g g | Unt Unt |
Umplutura 2
150 g g | Rosii Rosie | |
30 g g | Usturoi Usturoi | |
10 g g | Busuioc Busuioc | |
25 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Umplutura 3
200 g g | Conserva de ton Conserva de ton | |
50 g g | Boabe de porumb Boabe de porumb | |
40 g g | Smantana
Smantana (proaspata) | |
1 legaturi legatura | Ceapa verde Ceapa verde |
Umplutura 4
100 g g | Bacon Bacon | |
50 g g | Ceapa Ceapa | |
100 g g | Creveti Creveti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMini aperitive gratinate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru prima umplutura, se toaca marunt ciupercile si se calesc in unt cu ceapa. Imediat ce ciupercile sunt gatite se adauga smantana si se lasa la redus.
Pentru a doua umplutura, se taie rosiile cuburi si se amesteca impreuna cu usturoiul tocat marunt, busuiocul si uleiul de masline.
Pentru a treia umplutura se amesteca tonul cu porumbul, cu frunzele de ceapa tocate si cu smantana proaspata si se obtine o pasta.
Pentru ultima umplutura, baconul, ceapa si crevetii se taie cuburi mici, cam la aceeasi dimensiune. Se trag la tigaie in ulei de masline pana cand se rumenesc, apoi se adauga cimbrul.
La final, se asaza umpluturile in foitaje, se acopera cu bucati de mozzarella si se gratineaza la cuptorul incins la 180°C timp de 5 minute. Pofta buna!