meriți să fii surprins
Aperitiv foitaj umplut cu salata Nicoise

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

150 g g Fasole verde Fasole verde
4 bucati bucata Ou de prepelita Ou de prepelita
150 g g Ton Ton
50 g g Masline Masline
1 - 2 bucati bucata Cartofi Cartof
1 bucati bucata Lamai Lamaie
16 bucati bucata Foietaj Foietaj
1 Ceapa rosie Ceapa rosie
Ulei de masline Ulei de masline

Aperitiv foitaj umplut cu salata Nicoise

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(17)

Mod de preparare

Curatam si taiem cuburi cartofii, apoi ii fierbem in apa sarata si ii lasam sa se raceasca. Pentru a nu se sparge la fiert va recomand sa stoarceti zeama de la o jumatate de lamaie in apa in care fierb cartofii.

Ouale de prepelita le fierbem tari, timp de 6 minute. Punem ouale intregi in apa din momentul in care aceasta a inceput sa fiarba, le racim si le decojim.

Fierbem fasolea verde timp de 2 minute in apa cu sare si o lasam la racit, iar apoi o maruntim. Tocam marunt maslinele si ceapa rosie.

Imediat ce avem toate ingredientele gata, incepem le amestecam cu tonul intr-un bol, cu grija sa nu le sfaramam.

Pentru gust compunem un dressing din putin ulei de masline extravirgin, sare si piper.

Asezam salata in interiorul foitajelor si servim totul pe un platou.

Pofta buna!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.