Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Fasole verde Fasole verde | |
4 bucati bucata | Ou de prepelita Ou de prepelita | |
150 g g | Ton Ton | |
50 g g | Masline Masline | |
1 - 2 bucati bucata | Cartofi Cartof | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
16 bucati bucata | Foitaj Foitaj | |
1 | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAperitiv foitaj umplut cu salata Nicoise
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curatam si taiem cuburi cartofii, apoi ii fierbem in apa sarata si ii lasam sa se raceasca. Pentru a nu se sparge la fiert va recomand sa stoarceti zeama de la o jumatate de lamaie in apa in care fierb cartofii.
Ouale de prepelita le fierbem tari, timp de 6 minute. Punem ouale intregi in apa din momentul in care aceasta a inceput sa fiarba, le racim si le decojim.
Fierbem fasolea verde timp de 2 minute in apa cu sare si o lasam la racit, iar apoi o maruntim. Tocam marunt maslinele si ceapa rosie.
Imediat ce avem toate ingredientele gata, incepem le amestecam cu tonul intr-un bol, cu grija sa nu le sfaramam.
Pentru gust compunem un dressing din putin ulei de masline extravirgin, sare si piper.
Asezam salata in interiorul foitajelor si servim totul pe un platou.
Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.