
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Paste tortelloni Paste tortelloni | |
200 g g | Bacon Bacon | |
80 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
80 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
80 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
40 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTortellini la cuptor
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Tocam ceapa marunt si baconul julienne. Punem la calit cu ulei de masline, intr-o craticioara, ceapa si baconul si imediat ce baconul este rumenit adaugam ajvarul si lasam sa fiarba la foc mic timp de 10 minute.
Fierbem pastele in apa cu sare si dupa ce sunt fierte le amestecam cu sosul.
Asezam totul intr-un vas de cuptor, radem parmezanul si mozzarella peste si dam la cuptorul incins la 200 grade C pana cand se gratineaza.
Servim fierbinte, pofta buna!