
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 bucati bucata | Creveti Creveti | |
200 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
1 l l | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
50 ml ml | Sos de rosii Sos de rosii | |
80 g g | Ketchup Ketchup | |
Pasta de ardei
Pasta de ardei (dupa gust) | ||
100 g g | Branza Roquefort Branza Roquefort | |
150 g g | Smantana
Smantana (proaspata) | |
2 bucati bucata | Morcovi Morcov |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCreveti buffalo si sos roquefort
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Crevetii se pun pe o frigaruie, drepti, pentru a nu le permite sa se incovoaie. Se dau prin faina si se prajesc in baie de ulei incins. Sosul de rosii si ketchupul iute se amesteca si se foloseste pasta de ardei iute pentru a obtine un gust mai intens, in functie de preferintele fiecaruia. Se amesteca foarte bine pana se obtine un sos rosu iute.
Branza Roquefort se marunteste si se amesteca impreuna cu smantana proaspata pana se obtine un sos cremos. Morcovii se curata si se taie bastonase. Sosul de branza trebuie servit rece.
Crevetii prajiti se scot de pe frigaruie si se amesteca bine cu sosul rosu iute pana cand acestia sunt complet imbracati in sos. Se servesc impreuna cu sosul de branza si bastonasele de morcovi.
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!