meriți să fii surprins
Creveti buffalo si sos roquefort

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

3 bucati bucata Creveti Creveti
200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
1 l l Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
50 ml ml Sos de rosii Sos de rosii
80 g g Ketchup Ketchup
Pasta de ardei Pasta de ardei
(dupa gust)
100 g g Branza Roquefort Branza Roquefort
150 g g Smantana Smantana
(proaspata)
2 bucati bucata Morcovi Morcov

Creveti buffalo si sos roquefort

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(3)

Mod de preparare

Crevetii se pun pe o frigaruie, drepti, pentru a nu le permite sa se incovoaie. Se dau prin faina si se prajesc in baie de ulei incins. Sosul de rosii si ketchupul iute se amesteca si se foloseste pasta de ardei iute pentru a obtine un gust mai intens, in functie de preferintele fiecaruia. Se amesteca foarte bine pana se obtine un sos rosu iute.

Branza Roquefort se marunteste si se amesteca impreuna cu smantana proaspata pana se obtine un sos cremos. Morcovii se curata si se taie bastonase. Sosul de branza trebuie servit rece.

Crevetii prajiti se scot de pe frigaruie si se amesteca bine cu sosul rosu iute pana cand acestia sunt complet imbracati in sos. Se servesc impreuna cu sosul de branza si bastonasele de morcovi.

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!