meriți să fii surprins
Salata cu branza de burduf si crudo de Parma

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

50 g g Baby spanac Baby spanac
30 g g Salata verde Salata verde
20 g g Rucola Rucola
25 g g Mustar Mustar
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Lamai Lamaie
120 g g Branza de burduf Branza de burduf
16 felii felie Prosciutto di parma Prosciutto di parma
Paine toast Paine toast

Salata cu branza de burduf si crudo de Parma

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(15)

Mod de preparare

Amestecam mustarul cu sucul de lamaie si uleiul de masline pana obtinem o vinegreta.

Amestecam mixul de salata cu vinegreta intr-un bol.

Taiem cuburi painea toast si o tragem la tigaie, iar dupa aceea crutoanele le punem peste salata.

Rupem bucati de branza de burduf si le invelim individual in felii de prosciutto, apoi le punem in cuptorul incins la 170°C timp de 6 minute.

Pachetelele de prosciutto cu branza trebuie sa fie inchise bine pentru ca branza topita sa nu iasa.

Asezam pachetelele peste salata si servim langa un pahar de vin alb.

Pofta buna!