
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 g g | Baby spanac Baby spanac | |
30 g g | Salata verde Salata verde | |
20 g g | Rucola Rucola | |
25 g g | Mustar Mustar | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
120 g g | Branza de burduf Branza de burduf | |
16 felii felie | Prosciutto di parma Prosciutto di parma | |
Paine toast Paine toast |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata cu branza de burduf si crudo de Parma
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Amestecam mustarul cu sucul de lamaie si uleiul de masline pana obtinem o vinegreta.
Amestecam mixul de salata cu vinegreta intr-un bol.
Taiem cuburi painea toast si o tragem la tigaie, iar dupa aceea crutoanele le punem peste salata.
Rupem bucati de branza de burduf si le invelim individual in felii de prosciutto, apoi le punem in cuptorul incins la 170°C timp de 6 minute.
Pachetelele de prosciutto cu branza trebuie sa fie inchise bine pentru ca branza topita sa nu iasa.
Asezam pachetelele peste salata si servim langa un pahar de vin alb.
Pofta buna!