
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
800 g g | Ton Ton | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
500 g g | Ciuperci
Ciuperci (shiitake) | ||
60 g g | Unt Unt | ||
50 g g | Ceapa Ceapa | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSteak de ton cu ciuperci shiitake caramelizate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Scurgem ciupercile shiitake si le lasam sa se usuce intr-o tava cu prosop.
Incingem o tigaie cu unt, adaugam ceapa, apoi punem ciupercile taiate in doua. Lasam focul puternic si amestecam incontinuu astfel incat sa nu se arda.
Dupa ce ciupercile s-au caramelizat, le scoatem pe o farfurie, iar apoi in aceeasi tigaie punem uleiul de masline si usturoiul maruntit impreuna cu steak-ul de ton.
Gatim cate 1 minut pe fiecare parte, condimentam dupa gust cu sare si piper si servim alaturi de ciupercile caramelizate.
Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.