Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Piept de pui Piept de pui | |
160 g g | Parmezan Parmezan | |
80 g g | Faina Faina | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
100 g g | Pesmet Pesmet | |
180 ml ml | Sos de rosii Sos de rosii | |
10 g g | Busuioc Busuioc | |
50 g g | Ceapa Ceapa | |
50 g g | Morcovi Morcov | |
50 g g | Telina Telina | |
150 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | |
300 ml ml | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
50 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de pui Parmigianna
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Batem pieptul de pui, il dam prin faina, ou batut si pesmet amestecat cu parmezan ras. Il prajim in baie de ulei de floarea-soarelui.
Intr-o tigaie punem la calit in ulei de masline ceapa, morcovi si telina taiate cuburi foarte mici, apoi adaugam busuiocul si sosul de rosii.
Lasam sa fiarba, iar apoi adaugam untul si punem tot peste snitelul de pui.
Dam totul la cuptor la gratinat cu mozzarella si parmezan.
Servim ca atare sau langa o salata verde.
Pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!